FyndatStressshoppade lite julklappar idag, och eftersom det gick rätt dåligt så tröstade jag mig med en runda på Myrornas.

Jag klämde lite på glansiga byxor, kollade igenom porslinet, arbetade mig fram till böckerna, precis i vanlig ordning. Sen kände jag plötsligt en ljum doft av bajs (Babykläderna står precis bredvid böckerna) och fick panik. Så jag sneddade över fritidsklädernas avdelning, och precis när jag går förbi får jag syn på en bekant färg...
 
Tjipp tjopp hade jag hittat en fjällrävenjacka, en sån där grön, snygg med loggan på armen, för 150 pix. Jag har ju alltid varit så avis på alla som har haft såna, och på Tradera kostar de lite mycket. Men nu äger jag en! Fynda är bäst!

Här poserar jag lyckligt.
Helbilder är för töntar på smörgåstårtekalas.
.
.
.
.

UrsektaIdag hade jag redovsing i sömnad. Jag gick samma kurs förra året, men lärde mig inget och kuggade därmed också ganska rejält. Nu har jag i typ 7 veckor pluggat om hela sömnaden paralellt med min svenska, så jag har varit sjukt upptagen och inte hunnit med nått roligt alls, och de gånger jag haft lite tid över har jag behövt göra annat, typ socialisera.

Min redovisning gick iallafall hyfsat bra, jag klarade min svenskahemtenta på halva kursen häromdagen, och nu är det jullov. Det ska bli så sjukt skönt. Och när jag får tillbaka mina saker ska jag fota och visa er underverken.

På återseende!

RSS 2.0