<3 internet


Exempel på saker som internet lärde mig igår:

Att ett PS3 som blivit inställt till HDMI inte startar i en vanligt tv är inte svårt att fixa. Det är bara att stänga av och sen hålla in knappen till det piper. Man behöver inte alls skicka in det på lagning.

Det går utmärkt att sätta ett usb med en film på rakt in i datorn och rädda kvällen. Man måste bara trycka alternativ - visa alla, och använda ett filformat som PS3:et känner igen. Man behöver inte alls med sorgsen röst säga "Vi kan titta på Wallander istället...".

<3

måndag


Oh no. Jag vaknade imorse och insåg att jag har åtta väldigt stressiga arbetsdagar framför mig. Jag måste läsa två böcker, varav en bara finns som referenslitteratur på biblioteket, ha två dagars VFU, planera ett "pedagogiskt moment", skriva en VFUuppgift, planera ett seminarie och gå på ett VFUseminarie. Hur ska detta gå?


humor
abstinens


Jag har abstineeeeens. Jag vill ha tillbaka min dator. Nu! NU! NUUU!

Datorn är min nummer ett i att minska rastlöshet. Jag är som ett djur i bur! Jag vill inte gå ut, jag vill inte stanna hemma, jag vill inte göra nånting. Ingenting lockar. För jag har för mycket fri-tid. Vad gör man med sån?Om jag vore ett djur.


sof


Trött! Den här helgen har varit ganska späckad, faktiskt. Fredag vin och häng, lördag äta lunch och se kortege och spontanmiddag. Idag är jag mest jättetrött, men sjukt nöjd för allt har varit jättekul.

Här är några nedredigerade bilder från kortegen.

nässlor
Idag har jag plockat nässlor. Jag hade handskar med fick ändå lite stick i fingret.
dagen efter valborg


En bild som illustrerar hur jag känner mig idag.
Men en trevlig kväll var det.


RSS 2.0